La UD Can Trias es converteix en filial del Terrassa FC

L'equip amateur del Can Trias, que acaba d'aconseguir l'ascens a Segona Catalana, se suma a l'EF Bonaire i serà filial dels vermells | El Terrassa FC 1906 de Segona Catalana desapareix

Representants de la UD Can Trias i el Terrassa FC, tancant l'acord.
Representants de la UD Can Trias i el Terrassa FC, tancant l'acord. | TFC
Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 20:56h
El Terrassa FC i la UD Can Trias acaben de signar un conveni d’afiliació pel qual l’equip de Segona Catalana del Can Trias, que aquesta campanya acaba d’aconseguir l’ascens després de tancar una brillant temporada al grup 7 de Tercera, es converteix en nou equip filial del Terrassa FC.

L’objectiu és formar jugadors per nodrir el primer equip i continuar amb el projecte de ciutat que des de fa uns anys ha engegat el Terrassa FC.

El equip amateur de la UD Can Trias ha acabat líder del grup setè de Tercera Catalana amb 82 punts (12 més que el segon classificat, el Joanenc) i després de signar un espectacular balanç de 26 victòries, quatre empats i només quatre derrotes ha aconseguit l’ascens a Segona. El conjunt, a més a més, ha estat el més golejador, amb 106 dianes, i el menys golejat, amb només 38 dianes encaixades.

L’afiliació de la UD Can Trias se suma a la que des de fa una temporada exerceix l’EF Bonaire, que milita al grup sisè de la Tercera Catalana i que ha tancat la temporada 2016-17 a la tercera posició. Aquest nou acord farà que el Terrassa FC tingui un segon equip a Segona Catalana, més el Bonaire de Tercera.

Aquesta novetat en les relacions entre el Terrassa FC i la UD Can Trias es veu acompanyada per la decisió del club que el Terrassa FC 1906 que milita a Segona Catalana no continuï la propera campanya.

Des de l’entitat terrassista s’entén que s’ha de prioritzar el projecte de ciutat i en cap cas crear més competència a la Tercera Catalana entre equips de Terrassa. Paral·lelament, el club continua treballant per tancar en un futur immediat més col·laboracions amb altres equips de la ciutat i la comarca.