VÍDEO El Matraca més «hipster», protagonista de l'anunci de l'Espai Vapor

L'escenari del Vapor Ventalló acollirà una quinzena d'artistes i grups durant la Festa Major de Terrassa

Joan Siurana, 'Matraca', protagonitza el divertit anunci de l'Espai Vapor de la Festa Major de Terrassa.
Joan Siurana, 'Matraca', protagonitza el divertit anunci de l'Espai Vapor de la Festa Major de Terrassa. | Espai Vapor
Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:48h


Amb ulleres de sol i amb els seus famosos balls, l'artista terrassenc Joan Siurana "Matraca" és el protagonista de l'anunci de l'edició 2017 de l'Espai Vapor, el festival que acull noves tendències musicals a la Festa Major de Terrassa.

Aquest dijous s'ha fet públic el vídeo, que recull la quinzena de noms que passaran, al llarg dels tres dies, pel Vapor Ventalló de Terrassa. El cartell l'encapçalen els bascos WAS, els catalans Anímic, el barceloní Begun o el canari El Guincho, tots plegats amb propostes noves. Aquestes quatre propostes són les més destacades d'una llista en què també apareixen noms terrassencs com Pantaleó o L'Exèrcit d'Islàndia.

L'Espai Vapor es descriu com un lloc obert a la ciutat i atent a les noves tendències que apareixen a l’escena musical. Combina propostes musicals de solvència i prestigi amb propostes de l’escena local de la ciutat que creuen interessants i cal donar sortida. L'entitat Indirecte és l'encarregada de programar i promoure les propostes musicals, sota la producció de l'Ajuntament de Terrassa.