Terrassa protagonitza una xerrada a la Jornada Catalana de la Mobilitat

L'entrada en funcionament de les noves estacions de FGC servirà d'exemple per la mobilitat en el món local

Redacció
07 de juny del 2017
L'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU)  organitza, avui dimecres 7 de juny, a l’auditori “Els Costals” de Castellbisbal, la Jornada Catalana de la Mobilitat, que enguany se centrarà a tractar "El paper del món local en la governança de la mobilitat", i que reunirà experts en la matèria, nacionals i internacionals.

Terrassa serà protagonista en una de les taules rodones on es parlarà sobre "L’entrada en servei de les noves estacions d’FGC a Terrassa". Hi participaran Marc Armengol, tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat de la ciutat, Enric Ticó, president de Ferrocarrils de la Generalitat i Guillermo Ríos, director gerent de TMESA.

La sessió d’obertura tindrà lloc a les 8.30h i anirà a càrrec del president de l’AMTU i alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, i de l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà.

Seguidament el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, farà la conferència inaugural, on parlarà sobre "El futur del transport públic de Catalunya".