El CN Terrassa júnior, subcampió del Torneig Internacional de Budapest

El club terrassenc va quedar segon, per sota dels amifitrions, el Ferencvaros, d'un total de quatre equips

Els jugadors terrassencs desplaçats a Hongria.
Els jugadors terrassencs desplaçats a Hongria. | CNT
Redacció
30 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:38h
El CN Terrassa va aconseguir una esplèndida segona posició en el Torneig Internacional de Primavera Ferencvaros de waterpolo júnior que va celebrar-se a Budapest (Hongria) entre el 25 i el 27 de maig. Al marge dels amfitrions i dels egarencs, la competició va aplegar dos equips més, el Crisul Oradea romanès i l’OSC Potsdam alemany, tots ells formats per jugadors de 19 anys com a màxim. El torneig va desenvolupar-se en format lligueta tots contra tots. El conjunt dirigit per Dídac Cobacho i Eduard Vera va debutar dijous amb una victòria contundent contra l’Oradea (23-11).

L’endemà divendres va caure contra els amfitrions, el Ferencvaros, per 12 a 9 i va tancar la seva participació amb un segon triomf contra el Potsdam (15-6). A títol individual, cal destacar que Oriol Albacete va ser nomenat millor porter, mentre que Bernat Sanahuja va ser guardonat com a màxim golejador.

El club va desplaçar a la capital hongaresa catorze jugadors, els waterpolistes del primer equip Oriol Albacete, Marc Salvador, Àlex de la Fuente, Jordi Chico i Oriol Rodríguez, juntament amb Albert Soto, Arnau Fernández, Óscar Sánchez, Martí Colet, Quim Badosa, Ernest Arnau, Rafa Prieto, Bernat Sanahuja i Ernesto Pérez. Cal destacar que l’expedició local va presenciar en directe els partits de la Final Six de l’Eurolliga Masculina, que va tenir lloc a Budapest els mateixos dies en què va celebrar-se el torneig.