Els Castellers de Terrassa tanquen a Vacarisses la primera part de la temporada

Els blauturquesa descarreguen tres castells de la gamma alta de set i afronten amb entusiasme l'últim mes abans de Festa Major

Els Castellers de Terrassa, a Vacarisses, amb Montserrat al fons.
Els Castellers de Terrassa, a Vacarisses, amb Montserrat al fons. | CdT
Redacció
30 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:09h
Els Castellers de Terrassa van actuar aquest dissabte a la tarda a Vacarisses, on van continuar rodant els castells de la gamma alta de set amb el teló de fons espectacular de Montserrat. Els blauturquesa van actuar acompanyats pels Castellers de Cornellà.

Després d'uns minuts de retard per l'endarreriment del cercavila de les colles geganteres, i amb un bon nombre de camises a plaça tot i ser dissabte, els Castellers de Terrassa van començar amb el 5 de 7 que, després de desmuntar un primer peu, van descarregar sense problemes tot i tenir algun desajust de mides a la torre. 

A la segona ronda, els blauturquesa van optar pel 7 de 7, un castell que han sovintejat aquest any i en què van estrenar un segon a la rengla del castell, descarregant-lo sense més complicacions. Finalment, els Castellers van completar el 4 de 7 amb pilar, que van haver de treballar perquè una de les rengles va quedar oberta, i també va patir el pilar de 5, que no havia quedat ben acomodat. Els terrassencs van acabar amb un pilar de 5 i dos de quatre.

Els Castellers de Cornellà, per la seva banda, van optar per començar amb un segur 5 de 6 per atacar el 4 de 7 a la segona ronda, que, després d'haver-lo de desmuntar en un primer intent, també van completar. Els de la camisa lila van acabar amb el 3 de 7 i un pilar de 4 aixecat per sota.

L'actuació a Vacarisses ha servit als Castellers de Terrassa per acabar el primer tram de temporada i començar la recta final cap a la Festa Major, intensificant els assajos durant el mes que queda per arribar en les millors condicions a una de les cites més importants de la seva temporada. 

El primer cap de setmana, els blauturquesa tenen dues actuacions també importants: dissabte a la tarda, a la Diada del Local de la Colla Jove, i diumenge al migdia, a la Festa Major de Ca n'Aurell.
 

4 de 7 amb pilar dels Castellers de Terrassa a Vacarisses. Foto: CdT