El Torneig de Mini Hoquei Solidari recull 4.650 euros contra la leucèmia infantil

Més de 150 nens i nenes van omplir les instal·lacions del Club Egara dissabte passat

L'entrega del xec a l'Hospital Sant Joan de Déu.
L'entrega del xec a l'Hospital Sant Joan de Déu. | MUA Solidaris
Redacció
30 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:37h
El camp 1 de les instal·lacions del Club Egara va acollir aquest passat dissabte la quarta edició del torneig de Mini Hoquei Solidari, organitzat pel Club Egara i l'entitat MUA Solidaris, a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu per la recerca contra la leucèmia infantil.

Més de 150 nens i nenes d'entre 6 i 7 anys de set clubs diferents - Club Egara, Atlètic Terrassa, CD Terrassa, Línia 22, Matadepera 88, FC Barcelona i FC Junior - van trobar-se a partir de les 10 del matí i van començar a disputar els seus partits, de 25 minuts, en els vuit camps de mini hoquei en què es va dividir el camp.

A més, una trentena de nois d'entre 10 i 12 anys van fer d'àrbitres, i una vintena més de persones van participar com a voluntaris de l'organització. Al llarg de la jornada, es van fer diversos sortejos, com una samarreta signada per Leo Messi o una altra de Gerard Moreno.

A més de jugar, els nens i nenes, que van ser els grans protagonistes, van rebre un tubular Buff, el dinar i unes joguines, i durant tot el dia l'esplai Boterut va dinamitzar les estones lliures dels nens amb jocs i tallers. 

El 100% de la inscripció, així com els beneficis del bar i el sorteig, van destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu. Al final de la jornada es va entregar el xec simbòlic, amb 4.650 euros recollits, entregats pels representants del club als metges de l'Hospital.

La jornada va acabar amb els parlaments de Joan Comerma, director de l'escola d'hoquei del Club Egara, Xavi Adell, president de la Federació Catalana d'Hoquei, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa, Dani Nart.