La comunicació i imatge per a l'èxit professional, a debat en una oficina de CaixaBank a Terrassa

L'oficina Store de la rambla d'Ègara va acollir una xerrada del programa "Dialoga"

La sala, plena per la xerrada.
La sala, plena per la xerrada. | CaixaBank
Redacció
26 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:14h
L'oficina Store Rambla d'Ègara de CaixaBank a Terrassa va acollir aquest dimecres una xerrada sobre comunicació i imatge per a l'èxit professional.

A la sessió es van posar en valor habilitats de comunicació, es va explicar com la projecció d’una bona imatge personal és crucial, donat que d’aquesta imatge depèn, en gran part, l’èxit professional.

Les xerrades Dialoga són una iniciativa de CaixaBank, que es duu a terme en les oficines A i en algunes oficines Store de l'entitat. Es tracta d'una sèrie de xerrades i tallers d'interès, impartides per experts de primer nivell.

Les xerrades estan obertes al públic de manera gratuïta, i el format permet la interacció entre els clients i els ponents, donat que són concebudes com a una proposta on els assistents tenen la possibilitat de dialogar i plantejar dubtes sobre els temes tractats, en un ambient distès. Estan enfocades als diferents segments de clients, amb temàtiques diverses, actuals i molt interessants.

Tota la informació al detall està accessible al web de Dialoga, on els propis clients poden gestionar la seva plaça i rebre notificacions sobre els esdeveniments als quals s'apuntin.