Gran ambient a l'European Mami's Hockey Festival del Club Egara

Fins a 600 jugadores i 3.000 visitants van passar pel Pla del Bonaire el passat cap de setmana

Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:35h
Prop de 600 jugadores van omplir les instal·lacions del club terrassenc.
Prop de 600 jugadores van omplir les instal·lacions del club terrassenc. | Club Egara
El Club Egara va tancar diumenge la cinquena edició de l'European Mami's Hockey Festival. Una vegada més es va corroborar que el festival es supera any rere any, gràcies a l’empenta de l’organització i la dedicació de tot un club per fer realitat un esdeveniment esportiu de primer nivell.

Aquest passat cap de setmana, el Club Egara va tornar a demostrar la seva fantàstica capacitat organitzativa, acollint 52 equips i prop de 600 jugadores arribades d’arreu del món. Es calcula que per les instal·lacions del Club Egara van arribar a passar més de 3.000 persones durant tres dies en què es va fer palesa l’esperit essencial del festival. Hoquei, defilada, festa, companyonia, amistat, superació, somriures, balls i show, que converteixen l’European Mami's Hockey Festival en un esdeveniment senyalat dins el calendari de l'hoquei internacional.

A més, enguany va ser una edició encara més especial ja que es va aprofitar per commemorar els 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona, amb Terrassa com a subseu. Així, paral·lelament a la desfilada, es va viure un emotiu moment: Els olímpics ratllats de Barcelona '92 van portar la torxa de l'Estadi Olímpic de Terrassa fins al camp 1 del Club Egara.

Cal destacar també, que durant el cap de setmana van visitar el festival diferents autoritats i la plana major del hockey estatal. Rebuts pel president del Club Egara, Pere Marcet, van acostar-se a gaudir del incomparable ambient Santiago Deó, president de la Real Federación Española de Hockey; Marc Sala, Vicepresident de la RFEH i  Xavier Adell, president de la Federació Catalana de Hockey. A més també van assistir-hi Blanca Nualart, com a representant del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, així com Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, Dani Nart, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa, i Mireia Solsona, alcaldessa de Matadepera, entre d’altres autoritats municipals.

El Club Egara ha volgut agrair "la impressionant tasca de l'organització" i dels prop de dos cents voluntaris que van fer possible, un any més, el festival". De la mateixa manera, han volgut destacar especialment "l'actitud i la il·lusió de les Mamis, que fan que es visqui un gran ambient durant tres dies màgics", i han desitjat llarga vida a un festival que "la temporada vinent tampoc ens perdrem".
 

L'hoquei, amb partits entre les "mamis" de diversos equips, va ser el protagonista. Foto: Club Egara

 

Bon ambient a les graderies durant el festival. Foto: Club Egara

 

La torxa dels Jocs Olímpics de Barcelona va fer acte de presència. Foto: Club Egara
 

L'afluència de públic va ser molt concorreguda al llarg del cap de setmana. Foto: Club Egara