El Terrassa FC posa a la venda entrades anticipades per al partit contra l'Ontinyent

Tant socis com no-socis passaran per taquilla, però l'entrada anticipada serà més barata que si es compra el dia del partit

Redacció
23 de maig del 2017
El Terrassa FC ha de fer bo aquest diumenge l'empat de dissabte passat al camp de l'Ontinyent CF (1-1). Si els egarencs guanyen o empaten sense gols, passaran a la segona eliminatòria de la promoció d'ascens a Segona Divisió B.

Per a aconseguir-ho, el club espera tenir el suport de l'afició terrassenca a l'Estadi Olímpic. En no ser un partit de lliga regular, els abonats del Terrassa FC hauran de passar també per taquilla, tot i que tindran un preu especial. Els socis pagaran 5 euros (general) o 10 euros (tribuna) per una entrada anticipada, que es pot adquirir fins dissabte a les oficines del club.

El preu de l'entrada anticipada per als no-socis serà de 10 euros (general) o 20 euros (tribuna). El dia del partit a les taquilles de l'estadi, l'entrada costarà el mateix per a tothom: 15 euros (general)  o 25 euros (tribuna).

El partit de tornada de la primera eliminatòria de la promoció d'ascens enfrontarà el Terrassa FC i l'Ontinyent CF a les 17h de diumenge, 28 de maig, a l'Estadi Olímpic de Terrassa.