El PSC reclama la B-40 i l'estació de Can Boada als Pressupostos de l'Estat

Els socialistes han presentat un seguit d'esmenes per millorar les infraestructures de la comarca

Redacció
22 de maig del 2017
El grup del PSOE al Congrés dels Diputats ha presentat un seguit d'esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat a petició de la federació del PSC al Vallès Oest. La majoria fan referència a infraestructures com Rodalies o l'autovia B-40, així com inversions culturals.

Entre les esmenes que han sorgit del territori, la més destacada és la finalització de la B-40, tant entre Terrassa i Abrera com en el tram fins a Granollers. En el mateix marc, també reclamen una passarel·la per a vianants al Camí Romeu de Montserrat, a Terrassa, al seu pas per travessar l'autovia.

D'altra banda, també inclouen, com ja va fer Terrassa en Comú, la previsió de la nova estació de Rodalies a Can Boada, una vella aspiració de l'Ajuntament per millorar l'accessibilitat al transport públic. La previsió és de 12,5 milions d'euros. També a Terrassa, els socialistes han registrat una esmena per remodelar les vies d'Adif al passeig del Vint-i-dos de Juliol, just abans de que es soterri per l'oest, davant de l'escola El Vapor. Pel que fa a la inversió en cultura, els socialistes demanen més fons, també, per al Conjunt Monumental de les Esglésies de Sant Pere.

A nivell comarcal, el PSC també ha introduït una esmena perquè s'acabi la connexió de l'A-2 amb l'AP-7, a Castellbisbal, unes obres que es preveu que es reprenguin a l'estiu després d'anys aturades, així com un aparcament de vehicles per l'estació de Rodalies a Castellbisbal i la remodelació de la de Rubí per a fer-la accessible a persones amb mobilitat reduïda.