Bon empat del Terrassa FC a Ontinyent per iniciar la promoció d'ascens

Els egarencs empaten a un gol en el primer partit i diumenge buscaran sentenciar l'eliminatòria

Els jugadors del Terrassa FC celebren el gol de Velillas a Ontinyent.
Els jugadors del Terrassa FC celebren el gol de Velillas a Ontinyent. | Terrassa FC
22 de maig del 2017
Actualitzat a les 7:36h
El Terrassa FC va començar amb un bon empat la promoció d'ascens a Segona Divisió B. L'equip dirigit per Agustín Vacas va empatar (1-1) dissabte al camp de l'Ontinyent en el partit d'anada de la primera eliminatòria. Els egarencs es van avançar en la primera part amb un gol de Velillas, però un penal va permetre als valencians igualar el marcador en la segona meitat. L'eliminatòria es resoldrà en el partit de tornada, a Terrassa.

El partit no va ser fàcil per als egarencs, que es van trobar un camp del Clariano ple i amb un Ontinyent molt motivat. Els terrassencs, que van tenir a les graderies el suport d'un centenar d'aficionats vermells, van avançar-se un minut abans del descans mitjançant Fernando Velillas.

En la segona meitat els egarencs van saber controlar l'Ontinyent i van imposar un ordre defensiu excel·lent. Malgrat això i després de vuit partit consecutius sense rebre cap gol, la bona ratxa de José Ortega es va veure tallada per un gol dels locals, en una acció de penal. Ortega va arribar a tocar la pilota però no va poder evitar la transformació de la pena màxima.

En els últims minuts, l'Ontinyent va jugar amb deu homes per l'expulsió de Francesc, que es perdrà el partit de tornada, el proper diumenge a l'Estadi Olímpic de Terrassa. El Terrassa FC buscarà el triomf per passar ronda. Un empat a zero també serviria als egarencs.