El PP porta aquest dissabte a Terrassa la campanya «La Catalunya valenta»

Els populars volen "donar veu i fer costat" als ciutadans no independentistes

Xavier Garcia Albiol, amb el material de la campanya 'La Catalunya valenta'.
Xavier Garcia Albiol, amb el material de la campanya 'La Catalunya valenta'. | Europa Press
Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:25h
El PP de Terrassa instal·larà, aquest dissabte al matí, una carpa informativa de la campanya "La Catalunya valenta", que vol "donar veu i estar al costat" dels ciutadans no independentistes. La parada comptarà amb la secció local del PP de Terrassa, Noves Generacions i el Grup Municipal, i estarà ubicada a la plaça d'Anselm Clavé a partir de les 11:15 hores del matí.

El PP català va iniciar a principis de maig aquesta campanya per defensar els ciutadans no independentistes, als que considera que el Govern i els partits sobiranistes coacciona i amenaça.

"A Catalunya, sobretot a l'interior, a un ciutadà anònim li és molt difícil fer declaracions defensant la no independència" perquè sap que patirà conseqüències socials, va alertar el líder del partit, Xavier García Albiol.

El PP català considera que els no independentistes són molt valents i per això el lema de la seva campanya és "La Catalunya valenta", i la seva translació al terreny la duran a terme els dirigents i quadres del partit, que surten al carrer de 96 municipis tots els caps de setmana de maig i repartiran 650.000 díptics a favor de la unitat.

En els díptics es veu a una parella jove besant-se: a la galta d'ella està pintada la bandera espanyola i a la d'ell la senyera, tots dos sobre el lema "Valents per seguir creixent junts".

Els populars pretenen "tocar la fibra" de la ciutadania que no vol la independència, siguin d'esquerres o dretes, i animar-los a alçar la seva veu per demostrar que són majoritaris a Catalunya, segons Albiol.

El líder del partit aposta per emular "el model seguit a Badalona" (Barcelona) com a regidor i alcalde, etapa en la qual va centrar el seu treball al carrer: de fet, quan va assumir el lideratge del PP català a finals de març ja va avançar que volia ser l'alcalde de tots els catalans.

Albiol defensa que aquesta campanya demostra que el PP català és l'única formació constitucionalista que està al costat dels no independentistes: "Per primera vegada, de manera valenta i molt atrevida, sortirem al carrer i guanyarem el partit jugant a l'atac".