Cristina Manresa pren possessió com a nova cap de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos

En l’acte que s’ha celebrat avui a Granollers el comissari Joan Figuera s’ha acomiadat de la Regió, ja que a partir d’ara serà el cap de la Comissaria General de Recursos Operatius

El comissari sortint, Joan Figuera, donant el relleu a Cristina Manresa
El comissari sortint, Joan Figuera, donant el relleu a Cristina Manresa | Mossos d'Esquadra
Redacció
17 de maig del 2017
La comissària Cristina Manresa ha pres possessió aquesta tarda a la comissaria de Granollers del càrrec de nova cap de la Regió Policial Metropolitana Nord (RPMN) dels Mossos d’Esquadra. Segons ha informat el cos, la comissària ha agraït la confiança que s’ha dipositat en ella i l’oportunitat d’abocar la seva experiència en aquesta Regió tan gran i potent, una tasca que ha dit que farà potenciant el treball en equip. Manresa també ha tingut paraules d’agraïment per al comissari Joan Figuera que, a partir d’ara, passarà a ser el cap de la Comissaria General de Recursos Operatius (CGRO), a Sabadell.

Per la seva banda, Figuera ha agraït als comandaments de la RPMN “la seva professionalitat, el compromís i l’esforç que han fet que aquesta regió sigui sòlida i capaç de donar resposta a qualsevol eventualitat”. Figuera ha volgut fer un esment especial a la tasca de l’intendent Xavier Creus, sotscap de la RPMN.

L’acte celebrat a la comissaria de Granollers ha comptat amb la presència del director general de la Policia, Albert Batlle, del major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, del cap i el sotscap de la RPMN, comissari Joan Figuera i l’intendent Xavier Creus, i dels comandaments de les diverses comissaries i serveis dels Mossos a la Regió Policial Metropolitana Nord.

Trapero ha felicitat als dos comissaris per els nous càrrecs iha destacat “la funció de servei a la ciutadania del cos de Mossos d’Esquadra”. En aquest sentit, Trapero ha afegit que la policia “ha de tenir coratge per a prendre decisions i tenir la mirada desperta per a veure les necessitats de la ciutadania”. Per la seva banda, Batlle, ha agraït la feina de Figuera i Creus durant aquest anys i “l’alt nivell” que han tingut a una regió que ha qualificat de “diversa i d’una riquesa extraordinària”.
 

El director general de la Policia, Albert Batlle, aquest dimarts a Granollers Foto: Mossos d'Esquadra