Dotze empreses, guardonades en els Premis Cambra

L'ens ha fet públics els noms de les dotze empreses premiades en les categories de participació

El jurat dels premis Cambra 2017.
El jurat dels premis Cambra 2017. | La Cambra
Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:58h
La Cambra de comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha fet públic aquest dilluns les 12 empreses guardonades en els Premis Cambra 2017, que aquest any celebren 40 anys, en les sis categories obertes a la participació.

Es tracten dels premis a la iniciació a la internacionalització atorgada a Batec Mobility de Sant Quirze del Vallès i Serafí Indústria Gràfica Publicitària de Terrassa, especialista en 'e-commerce' i campanyes multi-canal; a la trajectòria internacional consolidada a Deltalab de Rubí, dedicada al disseny i fabricació d'un sol ús per a laboratoris i Lorefar de Castellbisbal, que fabrica solucions d'il·luminació i ventilació interior i exterior; i a l'impuls a la innovació, la investigació i el desenvolupament a Amate Audio de Terrassa i HP de Sant Cugat del Vallès.

Els guardons al compromís i la sostenibilitat s'ha concedit a Bidons Egara i Mútua de Terrassa; a l'empresa saludable a Catlab (Parc Logístic de la Salut) de Viladecavalls, un laboratori de proves diagnòstiques que dona servei a 98 centres d'extracció i Nifco Products Espanya de Terrassa i finalment, a la millor iniciativa comercial i de serveis a Invinet Sistemes de Sant Cugat i Lúcid Product Design Agency de Terrassa.

L'entitat terrassenca donarà a conèixer, properament, les companyies premiades en les categories d'iniciativa empresarial en la demarcació, empresa de nova creació i lideratge empresarial.

L'entrega dels Premis Cambra 2017 es realitzaran durant el mes de juny o a principi de juliol, una vegada s'hagin donat a conèixer tots els noms.