El CN Terrassa femení de bàsquet es juga la permanència a Copa Catalunya

El primer partit del play-out, diumenge al pavelló del Pla del Bon Aire contra el CB Granollers

Redacció
13 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:59h
El sènior femení de bàsquet del CN Terrassa encara quinze dies cabdals per al seu futur. El conjunt de Vicente Gómez s’enfrontarà al CB Granollers en el play-out de permanència a Copa Catalunya, que es disputarà al millor de tres partits.

La sèrie arrencarà diumenge a les 17.45h al Pavelló del Pla del Bon Aire, mentre que el segon partit tindrà lloc dissabte 20 també a les 17.45h a la capital del Vallès Oriental. Si fos necessari, el tercer i definitiu assalt se celebraria diumenge 28 de maig novament al Pavelló del Pla del Bon Aire a les 17.45h.
 
El tècnic local encara el repte amb la baixa de la base Laura Garcia, com a mínim per al partit de diumenge. Gómez entén que jugar la promoció no s’ha de valorar de forma negativa.

“Tradicionalment, ens ha costat moltíssim mantenir la categoria. Hem baixat directament altres vegades, de manera que haguéssim signat aquest desenllaç. Afrontem el play-off amb el factor pista a favor gràcies al fet que ens van classificar per al grup dels deu millors al final de la primera fase”.
 
Els precedents d’enguany, amb una victòria per a cada equip, no resulten significatius per a l’entrenador terrassenc. “Els play-out sempre són diferents. Sense anar més lluny, el Granollers, fa dues jornades, estava en plaça de descens directe, però se n’ha sortit amb dues victòries seguides. Ens esperem, doncs, un equip amb bones sensacions, en dinàmica positiva”.

Gómez considera que l’eliminatòria enfronta dos equips de característiques similars. “Tenim jugadores expertes i amb un nivell de talent semblant. I ens coneixem molt. Per assenyalar una diferència, diria que defensem millor. Els detalls decidiran”.
 
El tècnic del CN Terrassa qualifica com a clau el primer partit. “Guanyar a casa seria fonamental, atès que, en el pitjor dels casos, disposaríem d’un tercer partit també a casa per rematar l’eliminatòria”.

Gómez creu que l’equip ha d’oferir una versió valenta. “Durant la temporada, ens hem tensat massa sovint, especialment contra rivals inferiors o semblants, cosa que ha estat molt contraproduent. Si som capaces d’esvair els dubtes i alliberar-nos, tindrem moltes opcions d’èxit”.