Carlos Romero, nou director esportiu de l'EF Manu Lanzarote

L'escola de futbol femení incorpora l'excoordinador del Sant Gabriel per dirigir el projecte esportiu

Carlos Romero, amb el president del club, Manuel Lanzarote.
Carlos Romero, amb el president del club, Manuel Lanzarote. | EFML
Redacció
13 de maig del 2017
L'Escola Femení Manu Lanzarote ha fet oficial el fitxatge de Carlos Romero, excoordinador del Sant Gabriel i que aquest temporada també ha estat entrenador del primer equip de l'entitat adrianenca. Carlos Romero va néixer al 1975 i va ser futbolista en diverses entitats com el Martinenc o l'Horta. Va iniciar-se en el futbol femení amb el CE Seagull de Badalona, per després passar al Sant Gabriel, on ha exercit tasques d'entrenador i també a coordinació, un apartat on ha sumat dues lligues alevins i dos sotcampionats de Catalunya, dues lligues infantils i també els respectius sotscampionats catalans i una semifinal de Copa Catalunya cadet.

Des de les banquetes, ha aconseguit diversos èxits, com son una Lliga infantil i un sotscampionat català, afegint també un sotscampionat de Lliga cadet. Fora de l'àmbit de la FCF, també ha sumat diversos títols en prestigiosos torneigs, com és una Donosti Cup, i torneigs internacionals com la Komm Mit i la Barcelona Girls Cup.

La temporada passada va assumir a mig campionat la banqueta del primer equip del Sant Gabriel i el va treure de la zona de descens, i aquesta campanya ha aconseguit situar-lo a la zona mitjana de la classificació.

Carlos Romero s'incorpora a l'Escola Femení Manu Lanzarote com a director esportiu, un càrrec que desenvoluparà en efectiu aquesta nova temporada. Des del primer moment que va reunir-se amb el president de l'escola, el mateix Manu Lanzarote, va valorar molt positivament el projecte de treball que se li va presentar, en considerar que era una bonica oportunitat per a seguir gaudint del futbol femení, podent aportar no sols una enorme motivació per a col·laborar i fer créixer millor a l'escola, si no també aportant la seva feina i coneixements per a millorar esportivament les jugadores.