Jordi Ballart fa les paus amb l'home que el va insultar a les xarxes socials

L'alcalde de Terrassa accepta el penediment de l'autor dels comentaris i afirma que "el perdó és la plenitud de la justícia"

Jordi Ballart, amb en Joan, l'home que li va dirigir missatges homòfobs i que se n'ha penedit.
Jordi Ballart, amb en Joan, l'home que li va dirigir missatges homòfobs i que se n'ha penedit. | Facebook JB
Redacció
11 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:21h
Després de denunciar públicament els insults rebuts al seu perfil de Facebook, Jordi Ballart ha fet marxa enrere. El motiu: el penediment de l'autor dels comentaris.

Segons ha publicat el mateix alcalde, en Joan, que en dos comentaris havia tractat Ballart de "mariconàs" i havia parlat del seu "puto nòvio moro", li va demanar disculpes de seguida. Això va portar a l'alcalde a reflexionar amb el seu entorn més íntim sobre el dret al perdó, tot i les contradiccions i els sentiments contraposats.

El batlle explica que, a petició del mateix autor dels comentaris, es van trobar aquest dimecres. Ballart li va explicar com s'havia sentit i "com tanta gent us vau solidaritzar i com ha patit el meu cercle personal i íntim", però, a la nova publicació, afirma que "també crec en el dret al perdó, en el penediment i en el dret que tots tenim a poder-nos equivocar en un moment de dificultats i debilitat a la vida, com és el cas del Joan".

Ballart, molt combatiu contra la discriminació i l'homofòbia, explica que la seva lluita "no s'atura ni entra en contradicció, sinó que pren el sentit més fort de la justícia amb el meu perdó i el seu penediment". "El perdó no anul·la la justícia, el perdó és la plenitud de la justícia", acaba dient l'alcalde.