El Circ Raluy Legacy arriba a Terrassa com a plat fort de la Fira Modernista

El nou circ de Lluís Raluy continua apostant pel classicisme i la modernitat | L'estrena tindrà lloc aquest dijous i les funcions s'allargaran fins al 21 de maig

El Circ Raluy Legacy estarà a Terrassa de l'11 al 21 de maig.
El Circ Raluy Legacy estarà a Terrassa de l'11 al 21 de maig. | R.L.
La Torre
11 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:51h
Un any més, el Circ Raluy Legacy serà una de les propostes més atractives de la Fira Modernista de Terrassa. L'emblemàtic circ-museu ja està instal·lat a la plaça Nova i ja és habitual veure com alguns ciutadans s'hi apropen per fer-se fotos. Aquest dijous comencen els espectacles, que s'allargaran fins al 21 de maig.

El Circ Raluy Legacy arriba a Terrassa amb un espectacle que combina la tradició i l'esperit de l'autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posta en escena molt acurada. Un Show que com diu el seu claim és un espectacle pera adults que cap nen hauria de perdre's.
 
Després d'onze mesos de gira, el Circ Raluy Legacy arriba a Terrassa de la mà de Lluís Raluy i amb números innovadors d'algunes de les figures més clàssiques de les arts circenses com acròbates, clowns o equilibristes. Amb la seva aposta pel classicisme i la modernitat, el Circ Raluy Legacy posa de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja porta cinc generacions. L'espectacle compta amb un elenc d'artistes internacionals amb actuacions que han s'han presentat a les pistes de més reputació del mon.
 
El Circ Raluy Legacy combina la senya d'identitat que acompanya a la família des del seu inici, com les seves caravanes de principis de segle o l'Hotel amb rodes amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant a les actuacions que s'incorporen com en les múltiples formes de viure, l'experiència circense.

El nou circ de Lluís Raluy

El Circ Raluy tal com s'havia conegut fins al moment va desaparèixer el maig del 2016. El germà petit dels Raluy, en Carles, va iniciar la seva pròpia aventura amb el Circ Històric Raluy. De la seva banda, Lluís Raluy, l'alma mater del circ, va continuar amb el mateix esperit amb el Circ Raluy Legacy, al costat de la seva esposa Bàrbara, de les seves filles Luisa i Kerry, els seus gendres Jureck i Jean Christophe, i els seus nets i netes Niedziela, Emily, Benicio i Charmelle.

L'any passat, el Circ Raluy va ser un dels grans èxits de la Fira Modernista de Terrassa. Espectadors de totes les edats poden gaudir d'un espectacle innovador però basat en el circ més tradicional. El millor és que la presència del circ a la plaça Nova s'allarga durant dos caps de setmana, pel que les excuses per no assistir-hi són poques.

Les funcions a Terrassa comencen aquest dijous a les 18:30h. Divendres (19:30h), dissabte (17:00h i 19:30h) i diumenge (12:15h i 17:00h) continuaran les representacions. La setmana vinent hi haurà circ dijous, divendres, dissabte i diumenge en els mateixos horaris.
 

El Circ Raluy Legacy estarà a Terrassa de l'11 al 21 de maig. Foto: C.R.