Detenen a Terrassa un home que estafava amb la instal·lació d'alarmes

Tenia un requeriment judicial pendent per un delicte d'estafa i presumptament n'hauria comès un altre abans de ser detingut

Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:30h
La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest dilluns al migdia un individu que tenia un requeriment pendent per delictes d'estafa. Un agent el va sorprendre quan es discutia amb una altra persona que li recriminava, precisament, haver-lo estafat.

L'agent, que feia servei de patrulla, va observar com dos individus discutien acaloradament a l'avinguda de Jacquard, a l'alçada del carrer de Salmerón. Una de les persones va explicar al policia que l'altra l'havia estafat amb la contractació d'un servei d'instal·lació de sistemes d'alarmes per al seu establiment.

L'agent va identificar els dos homes i va comprovar que el presumpte estafador tenia pendent una ordre de cerca, detenció i presentació emesa per una jutjat de Terrassa, precisament, per delictes d'estafa. Aquesta persona va ser detinguda i traslladada a les dependències policials.

A més, es van iniciar noves diligències penals contra el detingut per una altra presumpta estafa, denunciada pel propietari de l'establiment.