El Tramabús de Podem arriba a Terrassa

L'autobús que denuncia els casos de corrupció sortirà de la seu de CIRSA, passarà per la Sindicatura de Greuges i la Mútua abans d'anar cap a Sabadell, Barberà i Montcada

El Tramabús ja es va deixar veure per Madrid.
El Tramabús ja es va deixar veure per Madrid. | Podem
Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat el 10 de maig a les 9:38h
L'autobús de Podem que denuncia la corrupció, el Tramabús, passejarà aquest dimecres per Terrassa. La ciutat egarenca forma part de la ruta catalana d'aquesta iniciativa, que també passarà per Barcelona, l'Àrea Metropolitana i les comarques gironines.

L'autobús sortirà, a les cinc de la tarda, de la seu de Cirsa, a la carretera de Castellar, 298, de Terrassa, presumptament implicada en el cas 3%. A continuació, es passejarà per la ciutat fins arribar, a les 17:35 hores, a la plaça Josep Freixa i Argemí, a tocar de la Masia Freixa, la seu de la Sindicatura Municipal de Greuges.

L'última parada a la ciutat serà a davant de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, a la plaça del Doctor Robert. Serà quan faltin cinc minuts per les sis de la tarda, quan marxarà cap a Sabadell.

A la ciutat veïna, l'autobús s'aturarà, a un quart de set, a l'Ajuntament, a la plaça de Sant Roc, on denunciarà el cas Mercuri. Després, passarà per la carretera de Barcelona a Barberà del Vallès i acabarà a l'avinguda de la Unitat de Montcada i Reixac, on tancarà la seva jornada a les 19:05 hores.

El periple pel Vallès es farà durant la tarda de la posada en marxa d'aquesta ruta de la corrupció, després de fer kilòmetres per Barcelona. Al dia següent, marxarà cap a les comarques del Maresme i La Selva.

El vehicle està estampat amb imatges de diversos polítics i empresaris, entre aquestes hi ha la de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, o els expresidents espanyols, José Maria Aznar i Felipe González, entre molts d'altres.