Toyota guardona Ficosa per la seva alta capacitat de gestió de projectes

Entre els projectes que Ficosa ha dut a terme per a Toyota durant el 2016 destaca el Toyota crossover híbrid CH-R pel qual la multinacional ha proporcionat diversos sistemes

El representant de Toyota lliura el guardó al representant de Ficosa.
El representant de Toyota lliura el guardó al representant de Ficosa. | Ficosa
Redacció
05 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:56h
Ficosa, proveïdor global de primer nivell que es dedica a la investigació, desenvolupament i comercialització de sistemes de seguretat, comunicació i eficiència per a l’automoció, ha estat distingida per Toyota Motor Europe amb el guardó Achievement Award en la categoria de Project Management. La multinacional japonesa reconeix amb aquest premi l'alta capacitat de Ficosa en la gestió dels projectes realitzats per la companyia el 2016, entre els quals destaca el del Toyota crossover híbrid CH-R pel qual Ficosa ha desenvolupat els sistemes neteja parabrises i neteja fars, el canvi de marxes manual, els cables del canvi de marxes manual i automàtic i els cables de fre. Cal recordar que Ficosa compta amb una seu a Viladecavalls.
 
Johan van Zyl, president i conseller delegat de Toyota Motor Europe, va ser l'encarregat de presidir el lliurament de premis que es va celebrar recentment durant l'Annual Supplier Business Meeting 2017 i al qual van assistir els principals proveïdors europeus. Amb aquests premis, la multinacional japonesa reconeix cada any als proveïdors més destacats en les àrees de qualitat, anàlisi de valor, gestió de projectes, subministrament i cost.
 
Karim el Hamel, director general de Ficosa Turquia i encarregat de recollir el guardó, subratlla: “Estem molt satisfets amb aquesta distinció, que és un fidel reflex del compromís de tot l'equip de Ficosa per oferir la millor qualitat als nostres clients. També reconeix la feina ben feta i la capacitat de gestió de projectes dels nostres equips i dels nostres partners. A Ficosa ens esforcem contínuament per millorar i com a equip seguirem treballant i aprenent dels nostres èxits i errors per al subministrament de solucions sempre més fiables i innovadores ”.
 
Ficosa ha estat guardonada per Toyota Motor Europe en múltiples ocasions, un fet que posa en relleu la política de qualitat, excel·lència, servei, flexibilitat i millora contínua que la multinacional manté amb tots els clients.
 
Des de 1998, Ficosa desenvolupa i fabrica en els seus centres de producció d'Espanya, Portugal, Turquia, Xina, Brasil, Estats Units i Mèxic múltiples solucions per a Toyota, com sistemes de canvi de marxes, palanques de fre, cables mecànics, retrovisors i sistemes de neteja parabrises.