La Torre sorteja cinc entrades dobles pel concert de Sense Sal a Faktoria

El concert de presentació del nou disc dels terrassencs, "Només tenim la veu", servirà per acomiadar la mítica sala del carrer de la Rasa

Sense Sal.
Sense Sal. | Sense Sal
La Torre
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 22:11h
La Torre sorteja cinc entrades dobles per anar a veure el concert del grup terrassenc Sense Sal aquest dissabte a la sala Faktoria d'Arts de Terrassa.

Els terrassencs defensen el seu nou treball, "Només tenim la veu", per primera vegada damunt d'un escenari, i ho faran en una nit inoblidable sobre l'escenari de la sala Faktoria, al carrer de la Rasa de Terrassa. 

En el seu nou disc, Sense Sal aposten per la línia d'un pop-folk festiu, i fan un pas més en la seva evolució de so respecte els seus antics treballs discogràfics. El disc es pot descarregar gratuïtament a la pàgina web del grup.

En aquest nou treball, Sense Sal incorporen sense complexos l'electrònica, que guanya un gran protagonisme. Tot plegat, sense perdre el seu segell personal, amb la presència de dues veus protagonistes: la trompeta o el violí.

Sense Sal ha enregistrat el disc a l'Estudi Can Sons amb Arnau Vallvé, el bateria dels Manel, i Manel Bach, de DET, com a productors.

A més a més, el concert serà l'últim que es farà a l'emblemàtica sala Faktoria d'Arts, que abaixa aquest dissabte la seva persiana definitivament després de mesos d'incertesa. Una bona festa, amb la benvinguda del nou disc de Sense sal, per acomiadar un establiment mític de la nit terrassenca.
 


Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 5 de maig, a les 18:00 hores. 
La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
 

Cartell del concert.