«InTarsi», el circ que fa riure i pensar, aquest diumenge al Centre Cultural Terrassa

La companyia Eia porta un espectacle que barreja dansa, teatre físic i l'art del circ a la sisena Temporada BBVA de Circ | Els autors i l'espectacle acumulen diversos premis

L'espectacle InTarsi de la companyia eia.
L'espectacle InTarsi de la companyia eia. | CCT
Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:34h


Quatre acròbates, entre proesa i bogeria, ens porten a un univers habitat per fragments de vida. Sobre l’escenari es barregen la dansa, el teatre físic i sobretot les arts del circ amb equilibris acrobàtics, banquina, un minitrampolí i una bàscula.

Aquest és el resum de l'espectacle InTarsi, de la companyia eia, que arriba la setmana que ve al Centre Cultural Terrassa dins de la sisena Temporada BBVA de Circ. Contagiant-nos en tot moment amb un humor tendre, els quatre personatge investiguen al voltant d’uns elements escenogràfics en contínua metamorfosis. Un espectacle de circ en continu moviment que vol fer riure pensant o fer pensar tot rient.

Sobre l'espectacle, la companyia diu que "pensem en el públic com a acompanyant, i no com a espectador, convidant-lo a impregnar-se del nostre imaginari des de l'entrada a la sala i oferint la possibilitat d’identificar-se en la successió d'estats d’ànim que composa el nostre viatge".

InTarsi s'ha endut el Premi Especial del Jurat a la setena edició dels Premis Zirkolika de Catalunya 2016, i ha estat nominat als Premis Max a les Arts Escèniques en les categories de Millor Espectacle Revelació i Millor Autoria Revelació.

La Companyia Eia compta amb cinc anys de trajectòria arran de la fusió de dos grups: Armando Rabanera, Fabrizio Giannini i Cristiano Della Monica (Cirque Vague, Circo de la Sombra i Le Grand Osimo Orchestra) i Francesca Lissia i Celso Pereira (Celso i Frana), gràcies a les ganes d’explorar i confrontar dues maneres de fer circ.

Amb el seu primer espectacle Capas van fer més de 150 actuacions arreu de 12 països diferents, fent parada també al Centre Cultural Terrassa el 2014. Eia va rebre el Premi de Circ Ciutat de Barcelona 2011 "pel risc assumit en la investigació i innovació". Va ser també Premi Zirkolika al Millor Espectacle de Circ de sala 2011 i Premi de Circ Emilio Zapatero (Festival TAC Valladolid 2012).

Després de cinc anys d’una intensa experiència artística, han rebut amb l’espectacle InTarsi el premi Especial del Jurat a la setena edició dels Premis Zirkolika de Catalunya 2016 i estan nominats als Premis Max a les Arts Escèniques en les categories de Millor Espectacle Revelació i Millor Autoria Revelació.

Les dades

Direcció artística: Jordi Aspa
Intèrprets: Armando Rabanera Muro, Fabio Nicolini, Fabrizio Giannini, Manel Rosés Moretó
Direcció Musical: Cristiano Della Monica
Coreografia: Michelle Man
Col·laboradors artístics: Roberto Magro, James Hewison, Giulia Venosa – Oiné Ensamble
Escenografia: Companyia de Circ “eia” i El Taller del Lagarto
Disseny de llums: Sarah Filmer “SANKEY”
Vestuari: Fanny Fredouelle, Rosa Crehuet
Producció: Companyia de Circ “eia” i La Destil.leria
En coproducció amb: Mercat de les Flors – Barcelona, Cirque Théâtre Jules Vernes. Pôle National Cirque et Arts de la Rue – Amiens (FR), CIRCO INTERIOR BRUTO, Lo Máximo – Madrid, Festival Temporada Alta – Girona Salt, Festival Pisteurs d’Étoiles – Obernai (FR), HAMEKA. Fabrique de Création de Arts de la Rue – Communauté de Communes Herrobi

InTarsi · Cia eia
Dia:​ Diumenge, 7 de maig, a les 18h
Preu:​ 10€ · PACK FAMILIAR (2 Adults i 2 nens 30€)
Durada:​ 60 minuts
Espectacle a partir de 6 anys