El Vallès Esportiu guanya la lliga de Divisió d'Honor B

L'Egara 1935 acaba en segona posició

Els jugadors del Vallès Esportiu celebren el títol.
Els jugadors del Vallès Esportiu celebren el títol. | @VallesEsportiu
Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:03h
El Vallès Esportiu s'ha proclamat campió de la Divisió d’Honor masculina B, la categoria de plata de l'hoquei estatal. La victòria de l'equip groc-i-negre contra el Pedralbes a l’Eduardo Dualde de Barcelona (2-3) va certificar la consecució del títol a una jornada pel final de la competició. El balanç del Vallès, a falta de la darrera jornada, és de tretze victòries, dos empats i dues derrotes. L’equip, que suma 41 punts, està entrenat per Roger Pablo.

En segona posició finalitzarà la lliga l’Egara 1935, que fins el passat cap de setmana ha estat lluitant amb el Vallès Esportiu pel títol de lliga. L’equip ratllat, a falta d’una jornada pel final, té 37 punts, sis més que el següent classificat, l’Atlético San Sebastián, al qual ha golejat per 6 a 3 aquest cap de setmana. El balanç de l’Egara 1935 amb el darrer partit pendent és d'onze victòries, quatre empats i dues derrotes. Ni Vallès Esportiu i Egara 1935 opten a l’ascens per la seva condició d’equips filials.

L’altre equip terrassenc a la Divisió d’Honor B, el Línia 22 HC, és ara per ara setè classificat, amb 18 punts. En la darrera jornada de lliga jugarà contra el nou campió, el Vallès Esportiu, en l’últim derbi terrassenc de la temporada a la categoria.