La màgia del Mago Pop arriba al Centre Cultural Terrassa amb quatre funcions

"La gran ilusión" d'Antonio Díaz, el Mago Pop, omplirà l'auditori dimecres 3, dijous 4 i divendres 5 de maig

Antonio Díaz, el Mago Pop.
Antonio Díaz, el Mago Pop. | CCT
Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:59h
L’èxit de de La gran ilusión d’Antonio Díaz, el Mago Pop, omplirà l’auditori del Centre Cultural Terrassa dimecres 3, dijous 4 i divendres 5 de maig. Quatre funcions per presentar el que ha estat un autèntic fenomen des que es va estrenar el 17 de desembre de 2013 al Teatre Borràs de Barcelona. La gran ilusión està considerat l’espectacle de màgia més vist en la història del teatre espanyol amb mig milió d’espectadors.

Basat en la pel·lícula El Show de Truman, barreja màgia de precisió amb trucs de gran format, el xou compta amb la col·laboració dels actors Josep Maria Pou, Emma Vilarasau, i l'humorista Berto Romero, interpretant el millor amic de la infantesa de Díaz en alguns dels vídeos que formen part de la trama.

En aquesta ocasió, una cadena de televisió nacional, produeix el segon reality show total de la historia: Magic Life. El protagonista és el centre involuntari d’un programa de televisió que retransmet la seva vida 24 hores al dia. Els seus familiars i amics són els actors de prestigi que interpreten un paper a la seva vida. Des de la seva infantesa, el protagonista de l’espectacle sent una gran obsessió pels jocs de mans i tothom li fa creure que és un il·lusionista excepcional. Però la realitat és ben diferent. Un dia, per un error de producció, Antonio descobreix la veritat i decideix abandonar el programa. Serà llavors, fora del show, que el protagonista aconsegueixi el seu objectiu: fer un espectacle per demostrar a tothom que és un gran il·lusionista. I aquest espectacle és, precisament, La gran ilusión.