Els Castellers de Terrassa continuen rodant els castells de 7 a Berga

Els Castellers de Berga estrenen el 4 de 7 amb pilar i el 5 de 7 a la mateixa actuació

Els Castellers de Terrassa, davant del mural de la Patum.
Els Castellers de Terrassa, davant del mural de la Patum. | CdT
Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:08h
Els Castellers de Terrassa i els Castellers de Berga han compartit aquest dilluns, dia del treballador, la diada castellera de la Fira de Maig de la capital berguedana, a la plaça del Doctor Saló, presidida per un espectacular mural de la Patum.

Els Castellers de Terrassa han estrenat la diada amb el 5 de 7, un castell que acostumen a sovintejar aquest any i que han executat molt ràpidament, amb una canalla especialment lluïda i alguna complicació al tres, sense que els membres del tronc haguessin de treballar excessivament.

A la segona ronda, els blauturquesa han optat per un 4 de 7 molt lleuger, que ha servit per treballar quarts i quints del futur castell de vuit. Tot i perdre les mides a segons, l'han treballat bé, abans de completar, a la tercera, un 3 de 7 impecable i també molt lleuger.  Els terrassencs no han pogut acabar amb el pilar de 5 per les baixes que arrosseguen aquesta temporada, i han descarregat tres pilars de quatre, un dels quals per sota.

Per la seva banda, els Castellers de Berga han obert plaça amb el primer 4 de 7 amb pilar de la temporada. Tot i pujar ferm, el castell s'ha acabat allargant força després de la carregada: l'enxaneta ha quedat enganxada amb els cabells d'una de les components del pilar, però finalment se n'ha pogut desfer per completar el castell.

Els berguedans han estrenat, també, el 5 de 7, amb alguns nervis però sense complicacions a la segona ronda, abans de finalitzar la diada amb un 3 de 7 perfectament sòlid i un vano de 5.

Diada de la Fira de Maig de Berga
Plaça del Doctor Saló, Berga. 1/5/2017 12:00
Castellers de Terrassa: 5de7, 4de7, 3de7, 2P4+1P4s
Castellers de Berga: 4de7p, 5de7, 3de7, V5