«Operación Triunfo» torna a TVE... encara sense tenir la seu definida

Els rumors apunten que l'acadèmia o el plató de la nova edició podrien estar a Terrassa, però la productora encara no ho ha decidit | La cadena també estudia el retorn d'"El Grand Prix"

Imatge d'alguns dels primers concursants d'«Operación Triunfo»
Imatge d'alguns dels primers concursants d'«Operación Triunfo» | Europa Press
Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:52h
Operación Triunfo torna a TVE 16 anys després de la seva estrena. Així ho ha confirmat el consell d'administració de la cadena pública en un comunicat. Així doncs, l'acadèmica musical que va formar Chenoa, David Bisbal i Rosa López, entre altres, reobre les portes per descobrir nous talents musicals.

La decisió de TVE arriba després de l'èxit de la sèrie documental d'OT, que va captar quatre milions d'espectadors de mitjana. El Reencuentro, nom amb què es va batejar l'espai, va reunir els concursants de la primera edició perquè relatessin les seves vivències des que havien deixat el concurs. 

El lloc on es trobaran l'acadèmia i el plató del programa, però, encara és un misteri. Tot i que el passat mes de març els rumors van apuntar que la seu del programa podria estar a Terrassa, i més concretament al Parc Audiovisual, fonts de Gestmusic Endemol, la productora del programa, han afirmat a La Torre que "no hi ha cap novetat al respecte" i que "s'estan valorant diferents opcions i no hi ha res tancat". Així doncs, caldrà esperar per saber si finalment la ciutat egarenca acollirà la nova generació de triunfitos.

A banda del talent show musical, TVE també estudia recuperar un altre dels seus programes amb més èxit: El Grand Prix. Així doncs, la rivalitat entre dues poblacions, les disfresses absurdes i les proves amb aigua podrien tornar a la pantalla de la mà de Ramon García.