L'enxampen conduint begut i sense carnet, amenaça els policies i n'intenta fugir

Va passar aquest dimarts a la nit al barri de Vilardell de Terrassa

Redacció
27 d'abril del 2017
Un conductor va ser detingut aquest dimarts a la nit després de ser aturat per la Policia Municipal de Terrassa. L'home, un conegut habitual de la policia, té el carnet de conduir retirat per ordre judicial, i els agents, en veure'l, van decidir interceptar la furgoneta que portava per la carretera de Montcada, a l'alçada del barri de Vilardell i en direcció al centre de la ciutat.

El conductor, en veure els agents, va fer cas omís a les indicacions policials i va seguir el seu trajecte, i els agents van seguir-lo amb els llums i la sirena encesos fins aturar-lo al carrer de Badajoz, a l'alçada del carrer de Pontevedra, al barri de Vilardell.

Un cop interceptat, la patrulla va poder observar que l'individu tenia símptomes evidents d'embriaguesa. Tot i que se'l va informar de l'obligatorietat de sotmetre's a les proves d'alcoholèmia, l'infractor va bufar indegudament diverses vegades. 

Els agents van advertir-lo que podria incórrer en un delicte si continuava amb aquella actitud poc col·laboradora. Finalment, va insuflar correctament i va donar un resultat de 0,74 mg/l, gairebé el triple de la taxa permesa.

Quan se'l va instar a ser traslladat a la comissaria per sotmetre's novament a les proves en un etilòmetre de precisió, el conductor va engegar el cotxe amb la intenció d'escapolir-se, mentre insultava i amenaçava els agents. Els agents van impedir-ho, però, amb una ràpida actuació.

El conductor va ser detingut i traslladat per la força a la seu policial, on se li van obrir diligències per estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit, per amenaces i per conduir sense permís. El vehicle va quedar immobilitzat al dipòsit municipal.