El MART converteix el públic de Terrassa en programador del TNT 2018

Una marató presenta disset propostes escèniques en construcció, de les quals el públic en podrà triar una per formar part del festival

Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:52h
Disset propostes del panorama artístic més innovador de la ciutat es donaran trobada aquest diumenge al Teatre Alegria per al M.A.R.T., el Micro Arts Escèniques Terrassa, una mostra de projectes en construcció que es presentaran en primícia al públic terrassenc.

Es tracta d'una marató escènica - dorsal i avituallament inclosos - que serviran, a més de per mostrar les noves tendències de les arts escèniques de la ciutat, per seleccionar obres per al Festival TNT del 2018. El públic farà de jurat, i l'espectacle més votat formarà part de la programació oficial del TNT.

Aquesta serà la quarta edició del M.A.R.T., que s'ha consolidat i ja porta quatre anys impulsants nous talents de la creació contemporània, i promovent la producció d'espectacles.

La marató d'arts escèniques serà aquest diumenge 30 d'abril, a partir de les sis de la tarda, al Teatre Alegria de Terrassa. Les entrades es poden comprar per internet al preu de tres euros, sorpresa per als assistents inclosa.