El Sagrat Cor tanca la temporada del «Batec Experience» del Terrassa FC

El club vermell tanca la temporada de visites escolars a l'Estadi Olímpic, que han tingut una bona rebuda

Álex Fernández, jugant amb els alumnes del Sagrat Cor.
Álex Fernández, jugant amb els alumnes del Sagrat Cor. | TFC
Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:35h
Un nou grup d'alumnes del Sagrat Cor de Jesús de Terrassa han visitat les instal·lacions de l'Estadi Olímpic de Terrassa i ha viscut una experiència totalment diferent a les instal·lacions del Terrassa FC. L’excursió, que s'ha produït a partir de les deu del matí i s'ha allargat fins les dotze, ha inclòs un repàs a la història del club i ha comptat amb la presència de dos dels jugadors de la primera plantilla.

El jugador del primer equip Àlex Fernández ha participat en el vuitè i últim 'Batec experience' de la temporada i ha acompanyat als prop de 50 nens del Sagrat Cor de Terrassa en la visita a les instal·lacions del Terrassa FC. El jugador terrassista, a més, ha xerrat i ha respost les moltíssimes preguntes que tenien els nens, ha signat fotografies de la primera plantilla del Terrassa FC i, al final de la visita, ha jugat un partidet amb tots ells i s'ha fet una fotografia des de la gespa de l'Estadi Olímpic.

Els alumnes, a part de viure una experiència diferent a l'Estadi Olímpic de Terrassa, ja que han visitat el museu i la llotja del camp, entre d'altres espais, s'han endut un calendari i una entrada gratuïta amb acompanyant per al proper i darrer partit de lliga que disputarà el Terrassa FC a casa aquesta temporada, és a dir, per diumenge 7 de maig a les 17h contra la Pobla de Mafumet.

El 'Batec experience' és una iniciativa fruït del treball de l’Àrea Social del Terrassa FC i de l’equip d’historiadors i col·laboradors del club que inclou una visita guiada amb Josep Manel Gómez, Jaume Tost, Carlos Calasanz i Antonio Linares a les instal·lacions esportives del club, un col·loqui a la Sala tècnica de l’Olímpic i un partit entre tots els participants sobre el terreny de joc.

Els alumnes de l'escola Sagrat Cor, a l'Estadi Olímpic. Foto: TFC