Obertes les subvencions de Terrassa a projectes d'utilitat pública i interès social

Les sol·licituds per la convocatòria del 2017 es poden presentar fins el 17 de maig

Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:04h
L'Ajuntament de Terrassa ha obert la convocatòria de subvencions adreçades al foment d'iniciatives d'utilitat pública i interès social a la ciutat a desenvolupar durant el 2017. El termini de presentació de sol·licituds es va obrir el passat 19 d'abril i finalitza el 17 de maig.

Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Per a donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats a presentar correctament les sol·licituds, l'Ajuntament de Terrassa ha publicat una guia per a la presentació de sol·licituds adreçada a les entitats, que es pot consultar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa.

Subvencions a projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament

També fins el 17 de maig, es poden presentar sol·licituds a la convocatòria de subvencions adreçades a l'execució de projectes de cooperació al desenvolupament, promoguts per oenagés i entitats solidàries locals en països del Sud, amb la finalitat de promoure el desenvolupament humà sostenible, amb l'eradicació de la pobresa i el combat contra les desigualtats.