La nova pel·lícula de Berto Romero es roda a Terrassa

"Algo muy gordo", en què interpreta un adult que ha de tornar a aprovar vuitè d'EGB, està coprotagonitzada per Carlos Areces i Carolina Bang i s'acabarà de rodar al Parc Audiovisual

L'actor Berto Romero.
L'actor Berto Romero. | ACN
Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:38h
L'humorista de Cardona (Bages) Berto Romero és un dels protagonistes, juntament amb Carlos Areces i Carolina Bang, de la comèdia cinematogràfica Algo muy gordo, dirigida per Carlo Padial i produïda per Zeta Cinema, que es roda, entre d'altres llocs, al Parc Audiovisual de Terrassa.

La pel·lícula està escrita per Padial i Romero, i també tindrà com a actors a Toni Sevilla, Javier Botet, i amb la participació de Miguel Noguera i Dídac Alcaraz, segons afirma la productora. 

El rodatge del film s'ha fet, en les últimes setmanes, a diverses localitzacions de la província de Barcelona, i està previst que s'acabi el 8 de maig al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa.

A la nova comèdia, Romero interpreta un personatge que ha de tornar a aprovar vuitè d'EGB per a ser considerat, un altre cop, un adult. Padial proposa, amb aquesta pel·lícula, "una comèdia disposada a fer amb les rialles el mateix que ha fet la gastronomia molecular per la cuina".
 

Cartell de la pel·lícula.