Bon paper del club BMX Terrassa a Tenerife

Marc Cano se situa líder de la Copa d'Espanya en la categoria d'homes de 30 i més anys

Marc Cano, al capdamunt del podi.
Marc Cano, al capdamunt del podi. | BMX Terrassa
Redacció
25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:24h
El circuit de BMX de San Cristóbal de la Laguna, a l'illa de Tenerife, va acollir el cap de setmana passat la tercera i la quarta prova de la Copa d'Espanya de BMX. La cita va comptar amb 83 inscrits en total, arribats, a més de les illes Canàries, de Catalunya, Madrid, Castella la Manxa i el País Valencià.

El Club BMX Terrassa va participar-hi amb quatre corredors. El més destacat va ser l'entrenador de l'escola, Marc Cano, que, després de vèncer en les dues proves del cap de setmana en categoria de 30 anys i més s'ha situat líder de la competició.

D'altra banda, també van acudir a la cita Xavier Moreno, en la categoria de nois de 15 i 16 anys però que va competir en les categories de 17 a 29 i de 30 anys i més. Va pujar al tercer lloc del podi de la categoria Cadet els dos dies.

Max Martín, en la categoria de nois d'11 i 12 anys, va obtenir el quart lloc a les dues curses, mentre que Maika Rodríguez, a la categoria d'Èlit de noies, la màxima, va repetir el cinquè lloc.

El Club BMX Terrassa prepara ara la quarta prova puntuable de Lliga Catalana de BMX que se celebrarà el proper dia 13 de maig a les instal·lacions del circuit de BMX de Les Arenes.
 

L'equip del Club BMX Terrassa a Tenerife. Foto: BMX Terrassa