El nou musical de Geronimo Stilton, aquest dissabte al Centre Cultural Terrassa

Sota la direcció de Lluís Danés, compta amb l’actuació de Beth Rodergas i conté 21 cançons inèdites

Geronimo Stilton, amb els personatges del seu nou musical.
Geronimo Stilton, amb els personatges del seu nou musical. | CCT
Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:46h


L’auditori del Centre Cultural Terrassa acollirà dues funcions, el proper dissabte 29 d’abril, a les 16h i a les 19h, de la nova aventura musical del rosegador més famós de la literatura infantil i juvenil. Es tracta d’un espectacle de gran format basat en el superèxit editorial Geronimo Stilton que farà volar la imaginació de petits i grans. Sota la direcció de Lluís Danés, compta amb l’actuació de Beth Rodergas i conté 21 cançons inèdites.

Lluís Danés signa la direcció d’un musical participatiu i interactiu que sorprèn el públic amb una innovadora posada en escena. El muntatge trenca amb el format més convencional del musical i el converteix en una obra d’alta qualitat amb una posada en escena espectacular, imponent i molt acurada.

El director d’escena defineix aquest muntatge com el seu espectacle més personal: Danés ha integrat el món de Geronimo Stilton en l’univers orgànic que caracteritza els seus projectes. Geronimo Stilton, Gran retorn a Fantasia, el nou musical presenta una escenografia física i una coreografia dinàmica –a càrrec de Montse Colomer-, que es combinen amb el món digital, en el qual la tecnologia es posa al servei de l’espectacle.

Danés considera que l’obra és de vital importància en el moment actual, ja que treballa missatges universals i transversals sobre l’escenari, com ara el valor de l’amistat, la humilitat, la justícia, la solidaritat i la importància del treball en equip; també presents en els llibres de Geronimo Stilton.

El compositor Xavi Lloses ha dotat d’una partitura sonora i musical de gran riquesa aquest espectacle. Vint-i-una cançons inèdites i de diferents estils musicals, que abasten des de la música electrònica i el rock fins al hip-hop, formen la seva banda sonora.

Fitxa artística
Direcció:​Lluís Danés
Composició musical:​Xavi Lloses
Llibret:​Enric Llort
Amb: Geronimo Stilton, Beth Rodergas​, Edgar Martínez, Marc Gómez, Marina Xeix, Marina Schiaffino, Laura Borràs, Toni Guillemat i Joan Mas
Producció: ​Focus, Grup 62, Universal i Jet Entertainment
Idioma:​Català
Durada:​2 hores i 10 minuts (entreacte de 15 minuts inclòs)

Les dades

Geronimo Stilton: Gran retorn a Fantasia, el nou musical
Dia i hora: dissabte, 29 d'abril, a les 16h i les 19h
Lloc: Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340
Preu: 25 €. Hi ha disponibles packs familiars.
Durada: 130’
Venda d’entrades a la taquilla del Centre Cultural Terrassa, per internet o per telèfon al 902 180 677