Un Sant Jordi molt vermell: el Terrassa entra a la zona de promoció d'ascens

L'equip d'Agustín Vacas suma contra el Vilassar de Mar el cinquè triomf seguit i accedeix a la quarta posició

Els jugadors del Terrassa FC celebren el triomf al vestidor.
Els jugadors del Terrassa FC celebren el triomf al vestidor. | Terrassa FC
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 7:53h
El Terrassa FC ha assolit, a tres jornades pel final, l'objectiu que perseguia des de començaments de temporada: situar-se entre els quatre primers classificats del grup V de Tercera Divisió. L'equip d'Agustín Vacas ha desplaçat el Sant Andreu de la quarta posició gràcies al triomf egarenc d'aquest diumenge contra el Vilassar de Mar, per 2 a 0.

Dos gols, obra de Joan Grasa i de Manuel Raíllo, han donat un color ben vermell al dia de Sant Jordi. El Terrassa va sortir endollat al partit contra un rival de la zona mitjana de la taula que, si bé no s'hi jugava res, podia resultar perillós. Després d'una primera part més ensopida del desitjat i sense gols, els homes d'Agustín Vacas van intentar resoldre el matx en la represa.

Joan Grasa va transformar un penal en el minut 49 i va avançar així l'equip vermell. El visitant Oumar havia comès la pena màxima sobre Velillas, en fer-lo caure a l'interior de l'àrea. La sentència es va fer esperar, però finalment en el minut 83 Raíllo va avançar-se al porter del Vilassar de Mar i va marcar el 2-0 definitiu.

A falta de tres jornades per al final de la lliga regular, el Terrassa FC ha entrat en zona de promoció d'ascens gràcies a la ratxa de cinc victòries consecutives, que el converteixen en l'equip més en forma del grup. Els egarencs estan empatats a punts amb el Sant Andreu (59), però la diferència de gols general (la particular està empatada) situa els egarencs per davant en la classificació. Per dalt, la tercera posició del Vilafranca, amb 61 punts, encara és assequible. Per sota, a més del Sant Andreu, l'Ascó (54 punts) encara aspira matemàticament al quart lloc.

Queden tres finals per al Terrassa FC: el Figueres, la Pobla de Mafumet i el Cerdanyola del Vallès. Cap dels tres equips no s'hi jugarà res, en principi, i el Terrassa tindrà l'obligació de guanyar per mantenir el seu lloc privilegiat i poder disputar la desitjada promoció d'ascens a Segona Divisió B. Fa tres temporades els egarencs ja van acabar la lliga al camp del Cerdanyola, on van aconseguir el triomf i es van classificar per a la promoció d'ascens.