El CN Terrassa femení lluitarà pel somni del play-off contra el Mediterrani

Les egarenques necessiten vèncer per tres gols de diferència o més i que el CN Madrid Moscardó no guanyi a la piscina del CN Rubí

Redacció
21 d'abril del 2017

El sènior femení del CN Terrassa. Foto: CNT
 

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa rebrà aquest dissabte (16.30h) el CE Mediterrani en partit corresponent a la divuitena i última jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El conjunt de Xavi Pérez, sisè amb 25 punts, arriba a la cita amb opcions remotes de classificar-se per al play-off pel títol, una situació inèdita des que milita a la màxima categoria estatal. L’equip del barri de Sants, quart amb 28 punts, marca el tall. Per fer realitat el somni, les egarenques necessiten vèncer per tres gols de diferència o més i que el CN Madrid Moscardó, cinquè classificat amb 26 punts, no guanyi a la piscina del CN Rubí.
 
Tot i ser conscient de la dificultat que es compleixin ambdues condicions, el tècnic local es mostra molt content del fet de disposar de l’oportunitat. “És la primera vegada que ens trobem a la darrera jornada en aquest escenari. El grup està encantat i expectant davant de l’opció”. Pérez subratlla que la preparació s’ha centrat en guanyar el xoc contra el Mediterrani. “És l’únic que està a les nostres mans. L’altre partit no depèn de nosaltres. De moment, focalitzem la nostra atenció en vèncer. Si després podem fer-ho de tres gols, encara millor”.
 
Respecte al rival, dirigit per Dani Garcia, l’entrenador terrassenc entén que ha completat “una bona lliga”. “De fet, han estat quartes durant tot l’any i depenen només d’elles per assegurar-se aquesta posició. A la primera volta van estar una mica millor perquè van ser capaces d’imposar-se en partits ajustats, mentre que, en la segona, no han estat tan efectives”. Quant al planter, Pérez ressalta la qualitat del trio que formen Judith Panicello, “la màxima anotadora de l’equip amb 44 dianes i una waterpolista molt ràpida”, l’esquerrana Blanca Goset, que en suma 41, i l’estatunidenca Sarah Puanani Lizotte, “una jugadora polivalent i amb molta mobilitat”. El tècnic egarenc considera que una de les claus del matx serà “aturar el seu contracop. En el partit d’anada no ho vam aconseguir en els dos últims quarts i se’ns va escapar el triomf”.