El CN Terrassa masculí, a certificar la tercera plaça contra el CN Rubí

L'equip egarenc de waterpolo juga l'últim partit de la lliga regular amb la baixa d'Óscar Aguilar

Redacció
21 d'abril del 2017
El CN Terrassa masculí de waterpolo tancarà aquest dissabte la fase regular de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor contra el CN Rubí. El derbi vallesà arrencarà a les 18.00h i es disputarà a la piscina de l’Àrea Olímpica amb el conjunt de Dídac Cobacho exercint de visitant. Durant tota la competició, el Rubí ha disputat els seus partits com a local a la piscina del CN Molins de Rei, espai que demà estarà ocupat pel conjunt del Baix Llobregat, que s’enfronta a les 18.00h contra el CN Sant Andreu. Cal recordar que les dues últimes jornades de la fase regular es juguen en horari unificat.
 
El tècnic local encara el matx amb el contratemps de l’estat físic d’Óscar Aguilar, que pateix una lesió muscular al maluc. Malgrat admetre la superioritat del seu equip sobre el paper –el Rubí és cuer-, Cobacho adverteix de la dificultat del matx. “Serà més complicat del que sembla. Ells vindran a morir. Sortiran a totes, atès que necessiten guanyar per evitar el descens directe. Dit això, nosaltres també ens juguem un premi molt important, assegurar el tercer lloc per al qual hem estat treballant tota la temporada, una posició que crec que mereixem. Juguem a casa i ens toca rematar la feina”.
 
Cobacho no dubta en elogiar el rival de demà. “Tot i el lloc que ocupen a la classificació, m’agrada el joc que practiquen. És un bloc que manté el seu esquema en tot moment i que no baixa mai els braços. Té bona sortida al contracop i sempre t’exigeix. És un equip competitiu que ha estat de pega contra els contrincants directes”. El CN Rubí està dirigit pel terrassenc Antoni Aguilar, germà de l’exentrenador del CN Terrassa i actual director tècnic de waterpolo de la Federació Espanyola Rafael Aguilar. “Porta molts anys en el club i ha aconseguit implantar una idea de joc que tots els jugadors han assumit”. Quant al planter, el tècnic egarenc destaca l’aportació golejadora de David Carrasco, “un waterpolista ràpid, intel·ligent i bon nedador”, i de l’estatunidenc Sean Grab, “un jugador versàtil amb un llançament molt perillós”.