Dos palistes del CTT Els Amics de Terrassa, campions juvenils de Barcelona

Gerard Madico i Carlos Rodríguez es proclamen vencedors en parelles

Madico i Rodríguez, amb el trofeu.
Madico i Rodríguez, amb el trofeu. | CTT Els Amics
Redacció
24 d'abril del 2017
Els juvenils del Club Tennis Taula Els Amics Terrassa han obtingut aquest dissabte uns èxits molt destacats al Campionat Juvenil de Barcelona, màxim torneig d’aquesta categoria organitzat per la Federació Barcelonesa de Tennis Taula.

El doble Gerard Madico i Carlos Rodríguez ha obtingut el resultat més remarcable amb la victòria en la competició de dobles, guanyant la final per 3 onzes a 1 contra la parella del Badalona Bocanegra – Lloret.

En competició individual, Gerard Madico ha aconseguit el tercer lloc, cedint per un ajustat 3 onzes a 2 amb Carrasco del Cardedeu. Carlos Rodríguez, perdent amb el mateix jugador pel mateix resultat, ha quedat del 5 al 8.

El cap de setmana ha suposat la finalització de les lligues regulars del club egarenc, a excepció del primer equip de Segona provincial A, que jugarà la final de la categoria el 13 de maig i lluitarà pel doble ascens a preferent. A Primera nacional, amb la derrota per 4 a 2 contra el líder Olot, han finalitzat cinquens. A les lligues provincials, 2a A, 2B i 3a aconseguien dues derrotes i una victòria respectivament i finalitzen la lliga amb la permanència a la categoria.