El CN Terrassa pren part en el LI Trofeu Sant Jordi Infantil, Júnior i Aleví de natació

Tindrà lloc a la piscina del CE Mediterrani de Barcelona

Redacció
22 d'abril del 2017
El Club Natació Terrassa participarà dissabte i diumenge en el LI Trofeu Sant Jordi Infantil, Júnior i Aleví de natació que se celebrarà a la piscina Josep Vallès del CE Mediterrani.
 
En categoria júnior, que competirà aquest dissabte en sessió de matí i tarda, el club presentarà quatre nedadores i quatre nedadors sota la direcció tècnica de Francesc Xavier Reina. En l’apartat femení, intervindran Sandra López, Marta Salazar, Tiffany Gómez i Mariona Bordes, mentre que, en el capítol masculí, es llançaran a l’aigua Joan Dávila, Roger Solé, Gabriel Pastor i Lluís Deixt.
 
Les categories infantil i aleví es desenvoluparan diumenge al matí a partir de les 10.00h del matí. L’equip infantil, entrenat per Víctor Muñoz, estarà integrat per deu nedadores i sis nedadors. En l’apartat femení, formen la llista Alba Moré, Evelyn Burgos, Ivet Quintana, Clàudia Baile, Yao Sabrià, Bea Bosch, Júlia Pérez, Georgina Biosca, Judith Molina i Paula Guerrero, mentre que Marc Miranda, Pol Escofet, Oriol Oviedo, David Bosch, Gerard Velasco i Dídac Ruiz componen l’equip masculí.
 
Finalment, en categoria aleví, la delegació local estarà formada per deu nedadors i deu nedadores sota la direcció tècnica de Carles Faro. En el capítol femení, competiran Eugènia Olmo, Yulia Zafra, Mariona Mussons, Queralt Moré, Laia Rocafull, Maria Martínez, Clàudia Salvador, Maria Salvador, Laia Salvador i Marta Arroyo, mentre que, en l’apartat masculí, participaran Álvaro Ruiz, Pep Boté, Guillem Pérez, Adrià Roy, Àlex de Pablo, Martí Mussons, Raúl Saad, Èric Rodelas, Joel Sanz i Joel Álvaro.