​L'esperit de Pink Floyd reviu a Faktoria aquest divendres amb The Other Side

La sala terrassenca torna a obrir per un espectacle sorprenent que transporta el públic a sentir i veure les cançons més conegudes d'un dels grups de rock psicodèlic i simfònic més influents de la història

Redacció
21 d'abril del 2017
The Other Side és un espectacular tribut a Pink Floyd.
The Other Side és un espectacular tribut a Pink Floyd. | TOS
Terrassa viurà aquest divendres a la nit una experiència "floydiana". El grup menorquí The Other Side: A Pink Floyd Live Experience transportaran la sala Faktoria d'Arts a la sensació de veure i sentir una de les bandes de rock psicodèlic i simfònic més influents de la història.

L'espectacular posada en escena de la banda liderada per Shanti Gordi, que va participar, la tardor passada, al concurs de Telecinco "La Voz", farà una parada de la gira "Endless Tour 2017" a la sala terrassenca. En el seu espectacle, el grup sorprèn amb una acurada selecció de temes, on els grans èxits del quartet britànic conviuen en total harmonia.

A The Other Side es troben els millors músics i professionals de les arts visuals de Menorca, que s'han unit per aquest projecte que ha meravellat a milers de persones que han gaudit de l'espectacle. Es tracta d'un show de gairebé tres hores de durada, en el qual es poden escoltar diversos dels clàssics de la banda britànica.

La sala Faktoria d'Arts, que viu unes setmanes convulses, tornarà a aixecar la persiana aquest divendres a la nit, a partir de les deu de la nit, pel concert. Les entrades, que tenen un preu de 20 euros, es poden comprar a través d'internet.