Xavi Coral «torna a casa» per presentar «L'herba sempre és més verda a l'altra banda»

El periodista terrassenc presenta el seu primer llibre aquest dissabte a l'Ateneu Terrassenc

Redacció
21 d'abril del 2017
El periodista Xavi Coral torna "a casa" la vigília de Sant Jordi. El terrassenc arriba aquest dissabte a la seva ciutat per presentar el seu primer pas com a escriptor: "L'herba sempre és més verda a l'altra banda".

El llibre agrupa els coneixements i les reflexions que ha fet al llarg de les vivències acumulades durant els seus innumerables viatges. Arrel de diversos articles sobre viatges publicats el 2014, en el llibre el cos inicial ha estat ampliat amb noves cròniques i un apunt periodístic que complementa i clou cadascun dels relats, fusionant la seva professió amb la passió per viatjar.

El resultat és una tirallonga de curtmetratges: cinquanta-dos capítols, tan breus com intensos, que s'escriuen amb la matèria primera de la vivència personal i les impressions meticulosament anotades als seus inseparables quaderns de viatge.

Amb un estil fresc i directe, il·lusionat -i il·lusionant-, entenedor i vital, i amb la mateixa actitud proactiva i humil amb què es declara viatger vocacional, l'autor transcriu petites i grans històries anècdotes, lliçons i sensacions viscudes arreu del món; i ho fa a vegades amb una mirada a vegades descriptiva a vegades reflexiva, però sovint carregada d'humor i ironia.

Coral presentarà aquesta obra a l'Ateneu Terrassenc aquest dissabte 22 d'abril a dos quarts d'una del migdia, tot fent tertúlia amb Enric Soler Raspall.