Sant Jordi porta a MútuaTerrassa un conte per rentar-se bé les mans

"La MArtiNETA" es representarà en format d'obra teatral aquest divendres per part d'alumnes de l'escola L'Avet

Redacció
20 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:28h
Aquest divendres, 21 d'abril, MútuaTerrassa celebrarà la Diada de Sant Jordi amb un conjunt d'activitats de caire lúdic i social per compartir els valors culturals propis d'aquesta festivitat. L’acte principal consistirà en la representació teatral de "La MArtiNETA", el conte que enguany ha publicat MútuaTerrassa i el qual forma part de la col·lecció que edita des del 2010. L’obra anirà a càrrec dels alumnes de 5è de primària de l’escola terrassenca L’Avet i serà dinamitzada per la presentadora de TV3 Elisabet Carnicé.

A partir de les 10 del matí, la sala d’actes de l’edifici docent es convertirà en l’escenari de la representació teatral. Els intèrprets seran els alumnes de 5è de primària de l’escola L’Avet; vuit d’ells faran de protagonistes i la resta hi intervindran com a staff tècnic (encarregant-se de l’atrezzo, el vestuari,...). Els altres alumnes de l’escola hi assistiran com a públic.

Un cop finalitzada l’obra, M. Emília Gil, adjunta a la direcció general i directora corporativa de Docència, Recerca i Innovació i Francesc Puig, president del Comitè Mútua i Societat,
interactuaran amb els alumnes per abordar la importància de la higiene de mans i establiran un torn de preguntes per resoldre els seus dubtes i inquietuds respecte la tasca de MútuaTerrassa.

L'acte clourà amb una xocolatada, el lliurament d’un exemplar del conte així com d’un punt de llibre (amb un codi QR per descarregar-se’l) i d’un ventall en forma de mà que recorda els passos per rentar-se les mans correctament.

La higiene de mans, fil conductor de la història d'aquest any

El conte d’aquest any, escrit per Laia Albert -Departament de Comunicació de MútuaTerrassa-, tracta sobre la importància de la higiene de mans. Fer prendre consciència als més petits sobre la conveniència de rentar-se les mans -i fer-ho correctament!- per tal d’evitar infeccions i malalties és l’objectiu que persegueix la història.

En l’àmbit sanitari, es tracta d’una pràctica intrínseca a la professió i que contribueix a prevenir les infeccions relacionades amb l'atenció sanitària. En aquest sentit, els professionals que vetllen per la seva correcta implementació -a través del Comitè d’Infeccions de MútuaTerrassa- tenen molt present la necessitat de fer-la extensiva més enllà de l’àmbit sanitari i per aquest motiu va ser escollida com la temàtica per al conte d’aquest any.