La rosa de Sant Jordi del Terrassa FC, amb una entrada de regal

El club vol atreure el màxim nombre d'aficionats a l'estadi pel partit contra el Vilassar aquest mateix diumenge pel que serà el penúltim matx de la temporada a casa

Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:16h
El Terrassa FC està decidit a atreure el màxim nombre d'espectadors als últims partits de la temporada a l'Estadi Olímpic. La campanya per al partit d'aquest diumenge, coincidint amb la diada de Sant Jordi, serà d'allò més original.

El club vendrà roses de Sant Jordi del Terrassa FC a tres euros i inclourà, de regal, una entrada per al partit contra el Vilassar que es disputarà el mateix diumenge a les cinc de la tarda. La parada estarà instal·lada al carrer dels Jocs Olímpics, al costat de la tribuna de l'estadi, des de primera hora del matí.

El partit contra la UE Vilassar de Mar serà el penúltim partit a casa dels vermells aquesta temporada. L'equip egarenc vol ampliar a cinc la ratxa de victòries consecutives, tot i que caldrà esperar un entrebanc del Sant Andreu per arribar a la quarta posició, que dona accés a la promoció d'ascens a Segona B.