VÍDEO Els Castellers de Terrassa reviuen l'èpica del passat per encarar el futur

Els blauturquesa rememoren fites com el 3 de 9 amb folre carregat el 1995 o els castells de vuit de l'any passat per enfrontar una temporada que volen que sigui històrica

El vídeo dels Castellers inclou moments com el 2 de 8 amb folre descarregat el 2016.
El vídeo dels Castellers inclou moments com el 2 de 8 amb folre descarregat el 2016. | CdT
Redacció
18 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:35h

Els Castellers de Terrassa tiren d'èpica per motivar els seus castellers i aficionats de cara a una temporada que volen que sigui espectacular. Els blauturquesa han publicat un vídeo en què fan un repàs a les seves principals fites, tant del "passat" com del "present", per encarar el futur amb il·lusió.

Entre les diferents imatges, apareix el 3 de 9 amb folre que van carregar el 1995 i que els va convertir, aleshores, en la sisena colla en aconseguir un castell de nou. També apareixen imatges dels darrers anys, per exemple, amb les imatges de la gran actuació a la Festa Major de l'any passat, en què van fer el 3 de 8, el 4 de 8 i el 9 de 7, o el 2 de 8 amb folre que van descarregar a Reus el passat novembre, 20 anys després de l'últim. 

El vídeo forma part de la campanya dels Castellers per aconseguir el màxim nombre de suports i, així, poder portar els castells de vuit el més aviat possible per, així, consolidar-los i treballar per assolir fites superiors.