El CN Terrassa, a un pas de certificar el tercer lloc a la Lliga

Els terrassencs van superar amb comoditat el CD WP Navarra (18-8) i tancarà la temporada regular contra el CN Rubí

10 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:33h
El CN Terrassa va vèncer amb comoditat el CD WP Navarra (18-8) en partit corresponent a la vint-i-unena i penúltima jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho va dominar el matx des del principi fins al final i va sumar tres punts que el situen més a prop de certificar el tercer lloc de la fase regular. Els egarencs l’aconseguiran definitivament si guanyen o empaten contra el CN Rubí en la darrera jornada.

Els locals van sortir decidits a resoldre el compromís ràpidament. Agustí Pericas va inaugurar el marcador al minut i mig de joc en una acció de potència des de la boia. Tot seguit, un míssil de Ricard Alarcón va situar el 2 a 0. L’internacional va repetir tres minuts més tard amb una altra fuetada des del centre de l’atac. El Navarra va contenir l’allau momentàniament de la mà de Carnohan. Els de Dídac Cobacho, però, van ampliar el marge immediatament a través d’Oriol Rodríguez (4-1).

La distància va seguir creixent en el segon quart. Els visitants, amb només deu jugadors, es van veure impotents per seguir el ritme de joc que marcava el CN Terrassa. Un parcial de 3 a 0, obra d’Álvaro Granados, Àlex de la Fuente i Óscar Aguilar, va enfilar l’electrònic fins al 7 a 1. Una acció en superioritat numèrica va permetre García reduir la diferència. A quaranta-dos segons del descans, De la Fuente va marcar el 8 a 2 després de culminar un contracop des de la línia de dos metres.

Atesa la placidesa del matx, Dídac Cobacho va situar Oriol Albacete sota els pals a la represa en lloc d’Iñaki Aguilar. Artola, en home de més, va apropar els navarresos. La rèplica local va arribar en forma de dues dianes consecutives, amb Xavi Serra i Granados com a protagonistes (10-3).

En aquest punt, el matx va entrar en una fase d’intercanvi de gols que va col·locar el 13 a 6 en el marcador. Jordi Pérez, en superioritat numèrica, va anotar el catorzè a falta de dos minuts per concloure el quart.

La dinàmica no va variar en els últims vuit minuts. El CN Terrassa, molt superior, va continuar dominant sense dificultats. Jordi Chico, des de l’extrem esquerre, va batre Garmendia.

El Navarra va respondre amb una diana d’Huarte en u contra u. Óscar Aguilar, Àlex de la Fuente i Álvaro Granados van completar una golejada que situa els egarencs a només un pas de confirmar la tercera posició final.

Visita al CN Rubí

El CN Terrassa tancarà la fase regular el proper dissabte 22 d’abril en un derbi vallesà contra el CN Rubí. El matx es disputarà a les 18.00h.

Fitxa tècnica: CN Terrassa 18 - CD WP Navarra 8

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra (1), Pericas (1), Alarcón (2), Ó. Aguilar (2), De la Fuente (4), Sánchez (1), Granados (3), Pérez (1), Salvador, Rodríguez (2), Chico (1), Albacete.
Entrenador: Dídac Cobacho.

CD WP Navarra: Aleksic, Huarte (2), Esteban, Munárriz, Carnohan (2), Arriazu (1), Berjano, Artola (2), García (1), Garmendia.
Entrenador: Manel Silvestre.

Àrbitres: Gómez i Teulé.

Parcials: 4-1, 4-1, 6-4 i 4-2.
Resultat acumulat: 4-1, 8-2, 14-6, 18-8.
Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 3-0, 3-1, 4-1), (5-1, 6-1, 7-1, 7-2, 8-2), (8-3, 9-3, 10-3, 10-4, 11-4, 11-5, 12-5, 12-6, 13-6, 14-6), (15-6, 15-7, 16-7, 17-7, 17-8, 18-8).