El Terrassa FC mira amunt després de guanyar tres dels últims quatre partits

L'equip egarenc s'imposa al camp del Júpiter per 0 a 1 i es col·loca a dos punts de la zona de promoció d'ascens

Els jugadors del Terrassa FC celebren el gol al camp del Júpiter.
Els jugadors del Terrassa FC celebren el gol al camp del Júpiter. | Terrassa FC
Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 7:47h
El Terrassa FC continua amb una dinàmica ascendent i s'ha situat a dos punts de la zona de promoció d'ascens a Segona Divisió B després del triomf al camp del Júpiter, per 0 a 1. L'equip egarenc ha fet els deures en una jornada que s'ha arrodonit amb l'empat del Sant Andreu al camp de l'Ascó, dos rivals directes en la lluita per la zona alta.

L'equip egarenc es va avançar en el minut 27 amb un gran gol de Raíllo des de la frontal de l'àrea. El davanter andalús havia entrat al terreny de joc poc abans, substituint el lesionat Joan Grasa. El gol culminava amb magnífic inici del Terrassa, que es va mostrar molt superior al Júpiter, sobretot en atac.

En la segona meitat, els papers es van igualar pels intents del Júpiter de remuntar la situació, però els egarencs van mantenir l'avantatge. Fins i tot el Terrassa va tenir ocasions per ampliar la diferència, com una rematada al travesser d'Àlex Fernández.

L'equip d'Agustín Vacas, que ha guanyat tres dels últims quatre partits, jugarà el proper diumenge contra el Santfeliuenc, a l'Estadi Olímpic de Terrassa. Queden sis jornades per disputar al grup V de Tercera Divisió.