El CN Terrassa femení no pot amb un Mataró superior

L'equip terrassenc perd per 3 a 8

27 de març del 2017
Actualitzat a les 16:59h
El CN Terrassa va perdre contra La Sirena CN Mataró (3-8) en partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va quallar un matx molt digne davant un rival superior que va arribar a la cita després de classificar-se per primer cop a la seva història per a la Final Four de l’Eurolliga, la màxima competició continental. Les egarenques es mantenen sisenes a la taula amb 22 punts, els mateixos que el CN Madrid Moscardó, que és cinquè.

Les defenses van predominar sobre els atacs en tot moment, en un context de marcador curt que era favorable als interessos terrassencs. Les maresmenques es van avançar al minut de joc de la mà de Cambray. La resposta local, prou ràpida, va portar la signatura d’Olga Descalzi. El vigent campió de la LEN Trophy va tancar el quart amb dues dianes consecutives de Meseguer i Bach, la segona en superioritat numèrica (1-3).

En el segon període, el CN Terrassa va millorar les prestacions ofensives i va aconseguir incomodar l’equip de Florin Bonca. Noelia Mora va estrènyer el marge només començar el quart, diana que va rebre la rèplica immediata de la mà de Laura López. Mora, de nou, va apropar les egarenques en aprofitar una acció en jugadora de més. Malauradament, en els minuts previs al descans, les visitants van encadenar un parcial de 0 a 2 que els va permetre arribar a l’equador amb un coixí de tres gols (3-6). Cambray, de penal, i Bach, en superioritat, en va ser les artífexs.

A la represa, el Mataró va intensificar la defensa i va impedir que el conjunt de Xavi Pérez es fiqués en la lluita per la victòria. Gibson, en jugadora de més, va incrementar l’avantatge maresmenca davant un CN Terrassa que no va poder transformar cap de les quatre accions en jugadora de més de què va disposar durant el tercer període. En l’últim quart, la dinàmica no va variar. Les de Florin Bonca van seguir impecables a la rereguarda i van certificar el triomf amb una diana final de Bonamusa (3-8).

Visita a l’Astralpool CN Sabadell

El CN Terrassa visitarà dissabte que ve l’Astralpool CN Sabadell en partit corresponent a la 16a jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina. El matx es disputarà a les instal·lacions de Can Llong a partir de les 11.00h.