S'ensorra el sostre d'una casa al barri de Ca n'Anglada

Sis persones residien a l'habitatge, però no hi va haver ferits

Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a les 15:27h
Part del sostre d'un edifici d'una sola planta es va ensorrar dissabte al vespre al carrer de Sant Crispí, al barri de Ca n'Anglada de Terrassa, sense provocar víctimes. El 112 va rebre l'alerta a dos quarts de nou del vespre. Tres dotacions de Bombers, tres unitats del Servei d'Emergències Mèdiques i la Policia Municipal de Terrassa s'hi van mobilitzar.

Encara que l'avís d'emergència indicava la possibilitat que hi hagués persones atrapades a l'edifici, els bombers van poder comprovar que no s'havien produït víctimes i que l'esfondrament afectava només una de les habitacions. Els agents de la Policia Municipal van tallar el carrer de Sant Crispí al trànsit i van assegurar la zona per facilitar l'entrada i sortida dels vehicles d'emergències.

Al lloc es trobava una dona que presentava un estat d'ansietat, que va declarar als agents residir a l'edifici ensorrat juntament amb cinc persones més. Aquestes sis persones van quedar allotjades en un domicili particular.

La inspecció de l'arquitecte municipal va descartar que hi hagués perill als edificis adjacents o per la via pública. A un habitatge unifamiliar adjacent, el terrabastall produït per l'ensorrament va afectar les rajoles de la cuina.