Ciutadans porta al Parlament el CRAE de Terrassa i la nova residència per a discapacitats

Volen esmenar així el seu error, que va deixar aquests dos equipaments fora dels pressupostos de la Generalitat

Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a les 14:38h
Ciutadans ha presentat dues propostes de resolució al Parlament per a la creació del Centre Residencial d'Atenció Educativa i l'engegada del centre de dia i la residència Pineda 2. Els regidors del partit taronja a Terrassa Carmen Ortuño i David Aguinaga han acompanyat a la diputada del Vallès, Laura Vílchez, al registre d'aquestes dues iniciatives parlamentàries que permetran millorar els equipaments del municipi. Ambdues proposades havien quedat fora dels pressupostos de la Generalitat per 2017, per un error dels diputats de Ciutadans en les votacions dels comptes, ja que van votar en contra d'aquestes esmenes quan la intenció de vot era favorable.

Una de les propostes presentades permet garantir els recursos necessaris per a la creació d'un Centre Residencial d'Atenció Educativa a Terrassa. D'altra banda, s'ha presentat la segona proposta que fa referència a l'adequació i engegada del centre de dia i una residència La Pineda 2 a Terrassa, per a persones amb discapacitat severa i profunda.

Tant Ortuño com Aguinaga han manifestat que amb el registre d'aquestes dues propostes de resolució "s'esmena l'error comès durant les votacions dels pressupostos". Així mateix, han assenyalat que des de Cs se seguirà "treballant amb obstinació, actitud i proactivitat per millorar la qualitat de vida dels ciutadans, i els equipaments a la ciutat de Terrassa.