Juan del Águila, premi Serra d'Argent del Gremi de la Fusta de Terrassa

La sectorial va reunir més de vuitanta professionals de la fusta en el sopar anual de germanor | També es van lliurar el Premi Obra Sant Josep 2017 i els del Concurs d'Aprenents i de Disseny en Fusta

Juan del Águila, recollint el premi Serra d'Argent.
Juan del Águila, recollint el premi Serra d'Argent. | Gremi de la Fusta
Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a les 14:19h
El Gremi de la Fusta de la Cecot va reunir més de vuitanta professionals del sector al sopar de germanor que va celebrar divendres a la nit al Restaurant Première del Parc Audiovisual de Terrassa.

La vint-i-quatrena edició d’aquest sopar ha comptat amb la presència del president del Gremi de la Fusta, Pere Solanellas, del president de la Cecot, Antoni Abad, del tenint d’Alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Terrassa, Miquel Sàmper, així com el president del Gremi de la Fusta de Sabadell, Carles Montesinos, i el president de president de l’Associació Autònoma d’Empresaris de la Fusta de les comarques gironines, Josep Navío.

En el decurs del sopar es va fer lliurament del Premi Obra Sant Josep 2017. Aquest any, la Junta Directiva del Gremi de la Fusta,  ha atorgat aquest reconeixement a l’edificació particular dissenyada per Pere Raventós i construïda totalment de fusta per la promoció de l’ús de la fusta en la seva construcció.

Un altre moment a destacar durant el sopar va produir-se quan es va lliurar la Serra d’Argent 2017 a Juan del Àguila de fusteria Aguimar. Del Àguila te una llarga trajectòria com a fuster de professió, per aquest motiu des del Gremi s’ha volgut reconèixer aquesta dedicació al sector.

Durant el sopar també es va reconèixer als guanyadors de la 16a edició del Concurs d’Aprenents que es va celebrar el passat 15 de març a l’Escola Municipal d’Art de Terrassa, amb el primer premi en Josep Rivas de l’Institut Escola del Treball de Barcelona, en segon lloc en Jordi Artigal de l’Institut Escola del Treball de Barcelona i en tercer lloc, en Carles Pérez de l’Escola d’Art de la Garriga; els quals també van assistir al sopar.

El sopar, juntament amb la missa del dia de Sant Josep, la celebració de la 16a edició del Concurs d’Aprenents, així com el lliurament de premis de la 3a edició del Concurs de disseny en fusta Jordi Amat, posa punt i final a les activitats que el Gremi ha organitzat durant aquesta darrera quinzena amb motiu de la festivitat del patró.